fredag 25. juni 2010

Oi nå går det treigt her!

Leeeenge siden jeg har fått postet noe som helst her nå. Og skal jeg være ærlig så er det nok fordi det har vert veldig mye for oss alle de siste par mnd.
Bolla har dessverre vert mye sjuk denne våren og det toppet seg med kraftig forkjølelse med 2 påfølgende øreinfeksjoner på rappen.
Både jeg og mannen har smakt på vår andre vår med lite søvn og har vandret litt rundt i vår egen tåkeverden en stund.

Nå ser det dog ut til å endre seg og det letter litt på sløret her.
Bolla er akkurat ferdig med antibiotika kuren og er nå mer i barnehagen - hun storkoser seg og nyter dagene hun får sammen med avdelingen sin - det er så herlig å se!! Bare det å entre porten på slutten av dagen å se min lille/store Bolle i lek med store og små med ansiktet i et eneste stort frydefullt glis er helt fantastisk! Absolutt det rette valget for min lille due og det føles så herlig.
Det skal sies at mammaen også har litt godt av disse dagene - da får jeg gjort litt både i huset og ærend jeg kanskje ikke ville gjort om Bolla var hjemme. Man skal heller ikke se bort fra at det blir litt sofatid og dødtid foran macen :p

Håper jeg skal få oppdatert oftere fremover, skjer en god del her hos oss nå og Bolla er i en fantastisk alder! Hun snakker så masse og nye ord kommer hver dag :)
Skal poste alle hun har om litt :) Nå skal jeg mekke nytt toppbanner til siden - see you!

1 kommentar:

 1. Hei kjære deg!!

  Høres ut som dere har hatt en strevsom vår vennen, godt dere går lysere tider i møte nå :)

  Lenge siden jeg har vært på NM nå, tiden strekker ikke til.. men jeg savner "samtalene" våre. Du kan jo holde deg oppdatert på bloggen min iallefall, selv om hovudinnholdet i bloggen ikke er frøken L.

  Ha en fin sommer, jeg er straks på vei i seng.. Kl 03.30 skal vi stå opp - og da går turen til Mallorca i 14 dager. Gleder oss sinnsykt nå. Hils de andre på NM.

  Klem

  SvarSlett